Dodaj opinie



Opinie

Serdecznie polecam. Właśnie zakończyłam tygodniowy pobyt z rodziną. W apartamencie znaleźliśmy wszystko co było potrzebne. Wyposażony aneks kuchenny, ręczniki, żelazko A nawet pralka. Dodatkowo poczęstunek od właścicieli. Naprawdę bardzo fajne miejsce.
Ania / 21.04.2018 / IP: 89.79.197.136
Wspaniałe noclegi w Jastarni, naprawdę polecam
Magdalena O. / 23.03.2018 / IP: 37.47.60.173
Zasugerowaliśmy się dobrymi opiniami google. I naprawdę gorąco polecam. Apartamenty są nowe, czyste i gustownie urządzone. Oba pokoje posiadały własny telewizor, co dało nam duży komfort z naszym synem. Co do miasteczka, to Jastarnia jest cicha spokojna mieścina z pięknymi kaszubskimi domkami. Jednak największym atutem Willi Klara jest bliskość do plaży, bo apartament jest naprawdę blisko morza
Mat I olga / 26.02.2018 / IP: 37.47.96.50
To nasz trzeci pobyt w Willi Klara. Jak zwykle jesteśmy bardzo zadowoleni:) Cudowne miejsce z przesympatyczną Właścicielką. Pokoje cieszą oko, urządzone elegancko i wygodnie. Bardzo czysto. Blisko do morza. Doskonałe miejsce zarówno dla par, jak i dla rodzin z dziećmi. Polecam z całego serca!! My wrócimy ponownie za rok:)
Kinga / 18.02.2018 / IP: 176.115.18.28
Willa Klara czad! Stylowe apartamenty piękne pachnące zadbane miejsce Jastarenkowa Plaża to super przytulne mieszkanko dla rodzinki idealne nasze dzieciaki bardzo dobrze się czuły w domu i my także, kącik dla dzieci czadowy. Na miejscu niezbędne sprzęty gadżety super i ekstra poczęstunek. Właściciele mega przemili a co najświetniejsze własnej roboty przewodnik przygotowany przez właścicieli o Jastarni i pobliskich miejscowościach. O tym co warto zobaczyć gdzie zjeść, o ważnych tradycyjnych imprezach itp super super super mam nadzieję, że zawitamy jeszcze w Jastarni i zamieszkamy znowu w Willi Klara ps dziękujemy za to co zastaliśmy bo standard wysoki a za rozsądna kwotę naprawdę idealnie idealnie!!! Szczęśliwa 5osobowa rodzinka z Krakowa
Magda z rodzinka / 24.10.2017 / IP: 94.254.165.110
Rewelacja. Wspaniała atmosfera. Doskonały komfort.Miejsce godne polecenia. Mam nadzieję tam wrócić. Dziękuję
Maja / 30.05.2017 / IP: 178.183.127.115
Jastarnia jest piękna Noclegi Rewelacja. Wspaniałe miejsce oraz atmosfera. Blisko do morza. Dom godny uwagi
Marta / 12.05.2017 / IP: 191.182.121.125
Byłam z córką w pensjonacie Willa Klara w kwietniu tego roku. Polecam wszystkim gorąco. Dbająca o gości właścicielka, miejsce urządzone z dużą dbałością nie tylko o wygląd, ale i komfort gości, niczego nie brakowało. Chciałabym tu wrócić, zwłaszcza, że Jastarnia przed sezonem to najpiękniejsze miejsce na ziemi.
Ewa / 11.05.2017 / IP: 5.226.83.90
Wszystko SUPER Tak ładnie, przytulnie z miłą atmosferą. Na pewno jeszcze tam pojedziemy. Pozdrawiam
Katarzyna 9.05.2017 / 09.05.2017 / IP: 188.146.137.77
Jesteśmy jeszcze w drodze w głąb lądu ale na gorąco chce podzielić się swoimi wrażeniami. Wszystko SUPER Miła atmosfera, przytulny nastrój. Żal było wyjeżdżać czuje się niedosyt. Polecam to miejsce ☺
Katarzyna 9.05.2017 / 09.05.2017 / IP: 188.146.137.77
Fantastyczne miejsce! Nasz drugi pobyt w Willi Klara i z pewnością nie ostatni. Świetna właścicielka, która niesamowicie dba o wygodę gości. Idealne pokoje, uroczo urządzone. Serdecznie polecam!
Kinga / 27.02.2017 / IP: 176.115.18.28
Najładniejsze pokoje w jakich mieliśmy przyjemność przebywać. Willa jest zadbana, czysta i nowa. Polecam pobyt w Jastani i te piękne noclegi. Kontakt z właścicielami wzorowy. Hotel Klara robi wrażenie w każdym detalu. Polecam tą wille
Edmund / 21.10.2016 / IP: 56.19.170.34
Willę Klara znalazłam przez przypadek...i to był piękny przypadek. Uroczy dom z pięknym wnętrzem i pięknym wnętrzem Osoby, która prowadzi tak cudowny i uroczy dom. Cudne czyste i pięknie wyposażone pokoje w których chce się być i wracać po powrocie z plaży czy też z wycieczek w okoliczne cudne morskie miejscowości. Widać tam pasję Pani właścicielki i jej Rodziny. Czuć tam wspomnienia i obecność Babci Klary :). Bardzo blisko na plażę, do portu, do centrum a jednak ma się tam intymność. rybki wędzone, które zaserwował nam Pan Tata były wyborne. Można by powiedzieć że anielskie miejsce z cudownymi Aniołami. Dziękuję za miły pobyt i serdecznie polecam Willę Klara :) Do zobaczenia kiedyś w Jastarni :) Kasia z Rodzicami
Kasia Sz / 26.09.2016 / IP: 178.37.135.174
Willa Klara rewelacja! Zdecydowanie polecam! Mieliśmy przyjemność gościć razem z mężem i jeszcze jedną parą w apartamencie Weranda. Pokój urządzony przepięknie, dekoracje dodają wnętrzu niesamowitego klimatu. Pokoje bardzo czyste, aneks kuchenny super wyposażony włącznie z herbatą, kawą i napojami w lodowce. W takich pięknych wnętrzach jeszcze lepiej się wypoczywa;) . Własciciele bardzo sympatyczni i pomocni. Gorąco polecam! Mam nadzieje ze jeszcze będziemy mieli możliwość odwiedzić to magiczne miejsce ;)
Agnieszka / 02.08.2016 / IP: 94.254.163.8
Dom z duszą! Przesympatyczni właściciele, śliczny pokój z mnóstwem detali, które urzekają. Wszystko bardzo starannie przygotowane, dopieszczone, czyste i pachnące. Poza uroczymi akcentami nie zabrakło też praktycznego podejścia właścicieli, m.in. odkurzacza, deski do prasowania, etc. W kąciku z książkami każdy znajdzie coś dla siebie (polecam książki o Jastarni). Jeśli chodzi o samą miejscowość, urokliwa, idealna do spacerów zarówno po lesie, jak i nad morzem.
BARDZO, bardzo, bardzo polecam!!!:)
Kinga / 27.04.2016 / IP: 176.115.18.28
Pokój czysty i bardzo przytulny. Zdjęcia nie oddają rzeczywistości. Jest bardzo bliziutko do morza. Noclegi w Jastarni tylko w willi Klara. Jastarnia to świetne miejsce do wypoczynku, piękna plaża, zabytki, bunkry, nowy port i drogi rowerowe. Czego więcej do szczęścia potrzeba? Oprócz błękitnego nieba..
Leszek / 19.04.2016 / IP: 68.31.26.3
Bardzo ładny apartament i ciekawie zaaranżowany, bogate ozdoby i morskie dekoracje, czysto, świeżo i pachnąco, a to takie ważne. Detale robią wrażenie. Fajna garderoba, a w kuchni wszystko co nam było potrzebne by coś podgrzać i usmażyć. W mieszkanku są naprawdę wygodne duże łóżka, komfort i przyjemne noclegi. Świetna baza wypadowa na zwiedzanie Półwyspu Helskiego, dużo zabytków, knajpek i barów, molo, port i fokarium a wszystko w zasięgu ręki. Trzeba powiedzieć, że Hel bardzo się zmienił na plus. Dziękujemy za przygotowaną niespodziankę, rzadko się zdarza taki gest. Bardzo szybki internet i telewizor z przeglądarką, super! Sympatyczni właściciele, będziemy polecać i jeszcze wrócimy do apartamentu Sea
Mańka, Anka, Jacek, Grzesiek / 30.03.2016 / IP: 164.127.201.123
Po prostu ... DZIĘKUJEMY !!!! Po raz trzeci :)
Iwona / 06.02.2016 / IP: 83.10.109.71
Pachnące i czyste pokoje, ciekawie umeblowane, wyposażone, bardzo mi się podobało. Bardzo blisko na plażę przy zatoce blisko do morza, blisko do miasta. Polecam
Marco / 02.10.2015 / IP: 46.246.82.15
Trzeci raz w Jastarni i trzeci raz w Willa Klara. Bardzo gustownie i z pomysłem urządzone pokoje, (każdy inny), w których jest bardzo czysto. Przesympatyczni właściciele. Na następny rok również zawitam do Willi Klara.
Agnieszka i Robert / 30.08.2015 / IP: 178.183.255.236
Drugi rok z rzędu możemy podziękować za wspaniały urlop w Willi Klara. Cudowne miejsce dla duszy i ciała :) przepyszne jedzenie, wygodne łóżka, bliskość morza a przede wszystkim cudowni właściciele , bez których nawet najpiękniejsze pokoje nie miałyby sensu. Dziękujemy za wszystko i do zobaczenia w Jastarni :)
Iwona i Grzegorz z Rybnika / 26.08.2015 / IP: 217.99.127.157
Polecam Willę Klara wszystkim, którzy w pięknym miejscu, w wyjątkowo gustownie urządzonej, czytej willi chcą spędzić wakacje. Przesympatyczni właściciele stworzyli wspaniałe miejsce, gdzie panuje miła atmosfera. Bardzo serdecznie dziękujemy i mam nadzieję do zobaczenia:) sierpień 2015
Ewa / 22.08.2015 / IP: 93.157.158.220
Kolejny pobyt w Willa Klara i pięknej Jastarni. Jak zwykle jesteśmy mega zadowoleni z atmosfery panującej w Willi, z pięknego pokoju. Dziękujemy i do następnego razu.
Agnieszka i Robert / 18.06.2015 / IP: 149.156.24.19
Bardzo ładna i czysta kwatera, pokój bardzo czyściutki zresztą cała willa wykończona bardzo gustownie. Z czystym sumieniem muszę polecić. Pensjonat znajduje się bardzo blisko morza i oddalony jest może 400 m od centrum Jastarni. Jeśli ktoś chce wybrać się had morze i nie wie jeszcze gdzie, to bardzo gorąco polecam
Turyści - Batory / 27.04.2015 / IP: 84.19.252.228
Fajne spanie i swietna kwatera. Polecam parom oraz zakochanym ;-) . Pozdrawiam całą Klarę i tęsknię za wami oraz bliskością do morza. W mieście dużo się zmieniło, będziemy wracać do pięknej Jastarni
wczasowicze / 26.01.2015 / IP: 105.194.29.141
Wymarzone miejsce w mojej ukochanej Jastarni, klimatycznie, schludnie, czysto. Właścicielka przemiła, atmosfera sprzyjająca wypoczynkowi, tęsknimy już by wrócić do Klary.
Olga&Bartosz / 14.12.2014 / IP: 109.241.147.122
Dziękujemy za tak piękne noclegi. Ładna willa, uroczy wystrój i świetne warunki, cieplutko, czysto i cudownie. Co prawda byłam z mężem, ;-) jednak bardzo polecam wszystkim ten wspaniały pensjonat. Przyznaję rację tym, którzy pisali tak pochlebne słowa. Nie spodziewałam się, że nad morzem są jeszcze tak urocze miejsca, Jastarnia naprawdę jest wspaniała. Bardzo ładnie urządzone pokoje i naprawdę jest blisko do morza. Plaża biała i czysta. Okoliczne knajpki również godne uwagi
Jastarnia / 27.11.2014 / IP: 83.158.252.216
Byłam z narzeczonym w Willa Klara w okresie od 17 sierpnia do 24 sierpnia 2014 w pokoju Różana Komnata, pokój bardzo gustownie urządzony , aż miło było w nim przebywać, a co najważniejsze pokoje bardzo czyste (zwracam na czystość szczególną uwagę). Właściciele przesympatyczni. Jeżeli będę wybierać się nad polskie morze to tylko do Jastarni i tylko do Willa Klara.
Agnieszka / 25.09.2014 / IP: 178.183.246.224
Jastarnia, wiele by można pisać i pisać. Jednak po co? Przychylam się do opini poprzedników. Mamy piękne i czyste morze i nie zmarnujmy tego, a jeśli będą tak wspaniałe noclegi jak w willi u klary to każde wakacje będą udane. Bardzo mocno polecam ten pensjonat, pozdrawiam właścicieli i tęsknię za naszym morzem
nadmorscy turyści / 21.09.2014 / IP: 82.104.11.161
Polecam to miejsce wszystkim którzy wybierają się do Jastarni. Byliśmy tam ze znajomymi w sierpniu i mimo ze mamy bardzo daleko to było warto. Pokoje bardzo czyste i pięknie urządzone, jedzenie pyszne a już nie wspomnę o śniadaniach rewelacja. Pyszne ryby we Fregacie, a porcje duże. Właściciele Pani wspaniali bardzo dziękujemy za wszystko. Mogłabym tak pisać i pisać po prostu jedzcie i zobaczcie.
Iwona i Jacek/04.08.2014 / 09.09.2014 / IP: 46.77.124.63
Zarezerwuj już dzisiaj
- 668 • 124 • 661 -
Copyrights © 2013 nr1jastarnia.pl Realizacja : Intellect.pl